Rešitve po meri

Cenovno ugodne rešitve po meri s kratkimi dobavnimi roki

Poleg standardnih strojev RKsolutions dobavlja tudi rešitve po meri. Stroji in rešitve, ki v celoti ustrezajo željam in potrebam naših strank, česar z našimi standardnimi stroji ni mogoče uresničiti. Razvoj je mogoče načrtovati, preizkusiti in realizirati v kratkem času po privlačnih cenah.

Avtomatizacija proizvodnje

Rešitve po meri so pogosto potrebne za nove ali zelo specifične aplikacije tehnologije ali pri uporabi tehnologije v popolnoma avtomatiziranih proizvodnih linijah.

 

Nove funkcije in razširitve

Če je mogoče, najprej skupaj s stranko poiščemo možnosti za prilagoditev in razširitev naših obstoječih strojev, tako da bodo ustrezali zahtevam in željam naročnika.

 

Razvoj in realizacija novih strojev

Če prilagoditev ali razširitev naših strojev ni dovolj, RKsolutions ponuja tudi možnost razvoja popolnoma novega stroja. Izhodišče so specifikacija, zahteve in želje naročnika. Skupaj s stranko iščemo najboljšo rešitev, ki ustreza proračunu in razpoložljivemu času.

Od ideje do popolnega proizvodnega stroja

RKsolutions ima obsežno znanje in strokovnost na področju senzorske tehnologije, elektronike, mehanike in programske opreme. Združite to z bogatimi izkušnjami pri razvoju projektov, procesov in izdelkov in ustvarite popolno mešanico, ki v kratkem času prinese nov razvoj od dokazovanja koncepta do prototipa in izdelka, vključno s certifikatom CE v skladu s smernicami za stroje in zahtevami za lasersko varnost. Tudi med projektom izdaje RKsolutions nudi podporo po želji za nadaljnjo optimizacijo postopka in nastavitev.

Vaš prilagodljiv partner

Pri projektih RKsolutions je ključna fleksibilnost. Prilagajamo se željam in zahtevam naročnika. In pripravimo praktične in izvedljive rešitve na podlagi našega znanja in veščin.

 

 

Avtomatske sestavne celice in celice za strego strojev

Ergonomsko oblikovane pol avtomatske sestavne celice

Kontrolne priprave za QC

Ročne pol avtomatske priprave za sestavo kosov

Zaupajo nam: